Aktuelt boarder

Ny datapark på ISA Campus Slåstad

Endelig ankom den splitter nye dataparken med 23 imac`s til ISA Campus Slåstad. Formålet med dataparken er å kunne gi alle studenter like forutsetninger for å kunne lykkes med bilde- og video redigering, da der er veldig stor variasjon i hva studentene har av utstyr selv.

08A70727-7780-4EC9-84FD-0F394DF8C8AC


Intervju av Ida Bakk

Denne måneden intervjuet Stunt Hustle en av årets studenter, Ida Bakk.

I intervjuet forteller Ida om at hun allerede i barndommen drømte å om bli en "Stunt Performer" og hva som påvirket henne reise til å studere hos International Stunt Academy

idabakk


Les artikkelen her


opptaksprøve 23.04.2022
Trykk her for å komme til søknadsskjema


International Stunt Academy på Norge Rundt

For noen uker siden hadde ISA besøk av Norge Rundt med programmleder Julie Groseth i spissen. Her får du et innblikk i litt av hverdagen til våre studenter, og hva du vil lære som student hos oss på ISA Campus Slåstad.


stuntskuespiller

Klikk her for å se episoden


Nytt Auditorium

 

- ISA har etablert et nytt auditorium i 2.etg. med 30 sitteplasser som gir nye digitale undervisnings muligheter. Auditoriumet blir også brukt som Kino på utvalgte kvelder med programvisning.

FullSizeRenderBesøk av Hollywood stjerne

 

International Stunt Academy har iløpet av høsten hatt besøk av flere action skuespillere fra Hollewood, bl.a. Michelle Rodriguez som er mest kjent fra Fast & The Furious filmene og Lost serien.

ISA jobber for å tilrettelegge slik at studentene etablerer god kjennskap til yrkesfeltet som de skal jobbe i etter endt utdanning.

IMG_1100 (1) 

Tilskudd datapark

ISA tildeles tilskudd til datapark for å styrke kvaliteten på utdannelsen og sikre at alle studenter har samme muligheter til å jobbe frem profesjonelle resultater som senere kan brukes i deres virke som stunt-skuespiller

Les artikkelen
Plakat tilskudd dataparkTrappetårn

 

- Skolen har fått rigget opp et trappetårn på 10 meter med tilhørende Air-Bag. Dette gir studentene helt unike muligheter til å kunne øve på fallteknikker fra høyden.

Når tårnet er ferdigstillt vil tårnet være 20 meter høyt, hvor man skal kunne rappelere, klatre og gjennomføre fall fra høyden.

IMG_3678Læringsutbytte

 

Læringsutbytte for studiet

Les mer om læringsutbytte du får ved å studere hos ISA, og hvilke fordeler du har i arbeidsmarkedet med internasjonal akkreditering

Les artikkelenNy etasje studenthybler

 

- Skolen har fått etablert en helt ny etasje med studenthybler, som også inneholder eget vaskerom, kjøkken og stort oppholdsrom. Her vil det bli  installert en prosjektor slik at studentene kan benytte seg av den til filmer og spill på kveldstid.


E6A12856-6A11-4F7B-8545-BA838751ABA3
 

Studiekvalitet

Les om hvordan ISA sikrer høy studiekvalitet igjennom systemer fra NOKUT og Kunnskapsdepartementet.

Les artikkelen
studiekvalitetNytt trenings senter

 

isa fitness

- ISA planlegger å etablere eget trenings senter i deler av kjeller lokalet kalt ISA Fitness.

Dette vil gi studentene en helt unik mulighet til å holde den mentale og fysiske helsen i topp form. Arbeidet har startet og treningssententeret skal stå klart i løpet av januar 2022.

Motivasjon Inspirasjon Blanke Ark Hav Plakat (1)

 

Covid-19

Retningslinjer for ansatte, eksisterende og nye studenter

Les artikkelenStudentproduksjon

 

student produksjon

- Studentene jobber i 4 uker med en unik videoprodukjson som heter "Christmas Delivery". Hver dag fra 1 til 24 desember kan du følge med på ISAs actionfylte julekalender.

Er dette verdens mest actionfylte julekalender? Følg med! 

 

Intervju - Kenneth Wolf Haugen

I dette intervjuet stiller vi en rekke spørsmål til Kenneth som kan være til nytte for fremtidige studenter hos international Stunt Academy

Les artikkelen
Kopi av Galakse Motivasjon Inspirasjon Plakat
Intervju Marcus Bakkenberg (1)

 

Intervju - Marcus Bakkenberg

I dette intervjuet stiller vi en rekke spørsmål til Marcus som kan være til nytte for fremtidige studenter hos international Stunt Academy

Les artikkelen
 

ISA på Tv2 Nyhetene

 Her får du et lite innblikk i hvordan det er å være student hos International Stunt Academy

Klikk her for å se innlegget
tv2